Scade colesterolul rau, trigliceridele si colesterolul total cu Krilloil, Omega 3 6 9, Omega 3-6-9, omega 369, creste colesterolul bun.

 

Intrebari si Raspunsuri

Krill Oil pentru copii:
Unde as putea sa gasesc informatiii si studii referitoare la administrarea uleiului de krill la copii de peste 3 ani?

Nu suntem in masura sa va recomandam un tratament cu ulei de krill fara sa se stie mai multe informatii despre persoana in cauza.Unii copii pot consuma Krilloil supliment alimentar, in timp ce altor copii nu li se recomanda. Foate mult depinde de dieta copilului.Dar in linii generale nu exista nici un risc daca un copil de 3 ani ar lua 1-2 capsule pe saptamina, daca, bineinteles, medicul pediatru accepta.

Vreau sa incep o cura cu Krilloil, dar am vazut ca este contraindicata administrarea daca se urmeaza tratament cu anticoagulante. Cum functioneaza uleiul de krill in organism si de ce este contraindicat in aceste probleme?

Uleiurile de peste in general inclusiv si uleiul de krill are porprietati slab coagulante asupra sangelui. Doctorul de familie ar trebui sa ia cunostinta asupra continutului acestui produs, sau daca nu este familiarizat,sa se informeze asupra proprietatilor compusilor sai , si sa discutati despre benificiile versus riscurile pe care l-ar putea avea asupra dvs. Noi consideram ca o cantitate mica de ulei de krill, chiar si o capsula la 2 zle in asemenea cazuri nu ar putea actiona negativ asupra sangelui.

Am citit despre krilloil ca poate fi benefic in artrite. Sotul meu a consumat glucosamine si alte produse destinate trataentului care l-au ajutat un pic, cu toate astea degetele lui sunt inca foarte inflamate , de multe ori nu poate strange pumnul, asta se intampla mai ales dupa o zi de munca. Care ar putea fi efectele secundare in caul acesta daca exista ele.?

Nu exista nici un risc in consumul moderat( 1-2, si in unele cazuri 3 capsule pe zi, iar persoanele mai ponderate sa nu depaseasca 4 pe zi)

Poate cineva alergic la peste/fructe de mare sa ia krilloil?

Chiar dacă NKO® e testat negativ pentru alergenii din fructele de mare, consultaţi medicul de familie  înainte de a consuma NKO® dacă sunteţi alergic la peşte şi / sau fructe de mare.

Ma intereseaza care este doza de administrare a uleiului de krill la un copil de 10 ani?

Proprietatile Krilloil nu au fost studiate suficient de mult la copii, dar o capsula pe zi la un copil de 10 ani nu prezinta nici un pericol.

Poate sa inlocuiasca un tratament medicamentos pentru colesterol?

Pentru cei care urmeaza un tratament medicamentos impotriva hipercolesterolemiei nu este indicat sa se intrerupa tratamentul, desi NKO are efect asupra sintezei de colesterol, puterea sa este mult mai mica decat a medicamentului. Daca doriti un produs care reduce colesterolul în acelaşi mod ca statinele puteti incerca Cholesteril (drojde de orez rosu). Neptune Krill Oil are un efect asupra sintezei colesterolului şi în Canada, guvernul permite ca produsul Krill Oil sa fie utilizat in cazuri grave dar in combinatie cu statine. Pe scurt, Neptune Krill Oil are un efect asupra sintezei colesterolului şi în Canada, guvernul permite ca produsul Krill Oil sa fie utilizat in cazuri grave dar in combinatie cu statine.

Care este garantia ca produsul este original si fabricat de Neptune Krill Oil?

Pe cutie sau pe blister trebuie sa fie marca NKO®, in cazul in care este o rormula cautati marca la compozitie.  

Ce contraindicatii are Krill Oil?

Este contraindicat persoanelor: care au alergie la fructe de mare, femeilor gravide si celor care folosesc un tratament anticuagulant.

De unde provine Krilloil?

NKO ® este un extract de ulei de krill, care se recoltează în Oceanul Antarctic. Krill este o crustacee care arata ca un crevete. Acestea sunt cele mai mici specii de biomasă din lume, numărând peste 85 de specii diferite.

Krilloil miroase ca si uleiul de peste?

Krilloil intradevar miroase ca si pestele dar nu atat de tare, are mai putin ulei ce miroase a peste, si nu lasa nici un gust dupa inghitire.

Pentru mai multe intrebari va rugam sa ne scrieti la Contact